Om 'Psykologhuset Svanen'

Psykologhuset Svanen er en privat klinik og et af Københavns ældste Psykologhuse. Psykologerne i klinikken er alle medlemmer af Dansk Psykolog Forening og underlagt de fælles nordiske etikregler. Vi er specialistgodkendte og autoriserede af Socialministeriets Psykolognævn, og har en psykolog i kandidatstilling.

Vi har bred erfaring i at behandle unge og voksne. I behandlingen tager vi altid udgangspunkt i samtalen, og anvender flere psykologiske retninger.

Vi behandler arbejdsproblemer, stress, krise og sorg, angst, depression, fobier (eksempelvis flyskræk), studieproblemer, rygeafvænning, parforholds - og familieproblemer, eksistentielle problemer o.l. Vi har individuel terapi, parterapi og familiebehandling, og sorggrupper for folk, som har mistet. Og så tilbyder vi meditation - også for folk, som ikke har mediteret før.

Vi rådgiver omkring arbejdsmiljø og organisationsproblemer, lige som vi yder supervision til psykologer, læger, erhvervsfolk og andre faggrupper.

Vore klienter er: selvbetalende private, personer med henvisning fra Sygesikringen, forsikringsselskaber og erhvervsvirksomheder.

Psykologhuset Svanen så dagens lys i 1988.

Da vi skulle give Psykologhuset et navn, var det ikke svært at vælge "Svanen", fordi det var nærliggende at sammenligne det arbejde, et menneske gør med sig selv i terapi, med den udvikling, den lille ælling kommer igennem i eventyret om "Den Grimme Ælling" af H.C. Andersen. Endvidere er Svanen et symbol på varm, kærlig energi fra hjertet.

I løbet af årene er der i "Svanen" kommet mange, mange mennesker, som har haft brug for hjælp i en tid, hvor livet har været svært. De fleste har fået den hjælp, de har søgt. Mange er ved behov vendt tilbage, og vi hører ofte, hvor behageligt og trygt, det føles blot at træde indenfor. Du bliver behandlet med respekt og empati for det menneske, du er og den situation, du er i.

Når du træder ind i Psykologhuset Svanen, træder du ind i en tryg og imødekommende atmosfære, og ofte er der tændt levende lys som symbol på lys og håb. Det er vor forhåbning at du kan mærke, at i Psykologhuset Svanen, arbejder dygtige, ansvarlige psykologer med et humanistisk menneskesyn.

Du er her: Psykologhuset Svanen - 'Psykologhuset'