Om 'Psykologhuset Svanen'

Psykologhuset Svanen, som åbnede i 1988, er en privat klinik og et af Københavns ældste Psykologhuse.

Vi har bred erfaring i at behandle unge og voksne. I behandlingen tager vi altid udgangspunkt i samtalen, og anvender flere psykologiske retninger.

Vi behandler arbejdsproblemer, stress, krise og sorg, angst, depression, fobier (eksempelvis flyskræk), studieproblemer, parforholds - og familieproblemer, eksistentielle problemer o.l.

Psykologhuset Svanen så dagens lys i 1988.

Da vi skulle give Psykologhuset et navn, var det ikke svært at vælge "Svanen", fordi det var nærliggende at sammenligne det arbejde, et menneske gør med sig selv i terapi, med den udvikling, den lille ælling kommer igennem i eventyret om "Den Grimme Ælling" af H.C. Andersen. Endvidere er Svanen et symbol på varm, kærlig energi fra hjertet.

I løbet af årene er der i "Svanen" kommet mange, mange mennesker, som har haft brug for hjælp i en tid, hvor livet har været svært. De fleste har fået den hjælp, de har søgt. Mange er ved behov vendt tilbage, og vi hører ofte, hvor behageligt og trygt, det føles blot at træde indenfor. Du bliver behandlet med respekt og empati for det menneske, du er og den situation, du er i.

Det er vor forhåbning at du kan mærke, at i Psykologhuset Svanen, arbejder dygtige, ansvarlige psykologer med et humanistisk menneskesyn.

Du er her: Psykologhuset Svanen - 'Psykologhuset'